Базата на „Спектър Керамик”  бе разширена с ново крило, в което има всички условия за арт туризъм. Всеки творец може да се потопи в атмосфера, която съчетава планинския въздух, отлична леглова база, вкусно приготвена храна и условия за творчество или отдих в различна среда.

Комлексът предлага 5 двойни стаи /общо 10 легла/, всяка с баня и санитарен възел, отопление, кабелна ТВ и интернет. По заявка базата може да ви осигури храна за закуска, обяд и вечеря, както и да ви предостави условия сами да приготвите своята трапеза, ползване на барбекю, хладилник и хладилна витрина.

Освен за отдих и творчески срещи, в базата, можете и да съчетаете престоя си с ползване на възможностите на керамичното ни производство – различни видове глини, няколко професионални пещи. За керамици или изкушени от идеята за допир с глината, от възможността да изваят своя творба – всичко това в перфектната керамична база на „Спектър Керамик”.

• Двойна стая за зимен сезон – 36 лв. /цената включва закуска/
• Двойна стая зимен сезон пълен пансион – 60 лв. /цената включва закуска, обяд и вечеря/
• При наемане на базата за поводи /рождени дни, Коледни, Новогодишни празници и др./ и при желание за празнично меню, цена на двойна стая - 80 лв.
• За керамичната база – използваните консумативи и лекторски часове се заплащат допълнително и на място

Художници и хора свързани с изкуството ползват 10% отстъпка от посочените цени.
Гостите на базата на “Спектър Керамик” ползват денонощно охраняем безплатен паркинг.

 

 

Вход

Вход за администрация

Посетители

днесднес3
вчеравчера57
общообщо189574
Вашето IP: 54.226.33.117


Copyright © 2009-2015. Спектър Керамик ООД. Всички права запазени.